Juul de Moel

Pasfoto_Juul1Juul de Moel-Nitisusanta is haar loopbaan als wiskundige gestart bij de Amersfoortse Verzekeringen. Hier heeft zij gewerkt aan de volledige vernieuwing van de software binnen  de afdeling levensverzekeringen (actuariële wiskunde).
In de avonduren ontwikkelde ze, samen met haar echtgenoot, de administratieve automatisering van een reisbureau/touroperator. Hiervoor werd een online boekingssysteem gerealiseerd binnen een PC-netwerk, resulterend in betalingsbewaking, bezettingsoverzichten, opstaplijsten, vouchers etc. alsmede bijbehorende managementrapportages.
In 1988 heeft ze Omnisys opgericht nadat ze opdracht had gekregen voor de administratieve automatisering van het Astmafonds te ontwikkelen, met een leden- en collecte-administratie, alsmede de financiële afhandeling en management rapportages. Daarnaast realiseerde ze, samen met haar echtgenoot, allerlei andere automatiseringsprojecten.

In 2000 is ze in dienst getreden bij Vektis, de informatiecentrum van de zorg in Nederland. Dit bedrijf vormt het verbindingsstuk tussen alle zorgverzekeraars, zorginstellingen, zorgaanbieders, als ook de overheid.
Vanaf 2007 tot nu assisteert zij haar echtgenoot in de projecten rondom online onderwijs en Aquatic Chemistry.